Poradna - Žárlivost

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

ŽÁRLIVOST

Dobrý den,s manželem jsem přes 9let.Máme spolu dva kluky 8 a4 roky.Z prvního vztahu mam ještě dceru 11let.Manžel neustále žárlí na mího bejvalího přítele.Stále dokola mi říká,že bejvalího miluju víc než jeho.Že pořád něco předstíram a že se k němu jednou vrátim.Křičí na mě,uřáží mě.Když si expřítel přijede na víkend pro dceru tak hned slyším jestli nechci jet s nim a rovnou se k němu vrátit,že ho mam stejně radši.Já radši ani nejdu ven,když si pro dceru přijede.Jenom ji pošlu at de sama.Je to to docela hruza takhle žít.Bát se každýho rána s jakou se manžel brobudí s náladou.Svého muže miluji a nevím jak mu to mam dokázat.Nikdy jsem mu nedala podnět k tomu aby žárlil.Mužete mi prosím poradit jak mu pomoci.Děkuji předem ze radu.alina78@seznam.cz s pozdravem ALINA.

Odpovědi na otázku

Asi nejlepší by bylo, kdybyste manžela přiměla ke společné návštěvě manželské poradny, psychologa nebo psychiatra. Pokud se to nepodaří, můžete sama zkusit zajít za odborníkem, aby vám pomohl podrobně analyzovat vztah s vaším mužem a zkusit najít možná řešení.