Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Boj s dcerou

dobry den mam 6letou dcerku a momentalne se tesime na dalsi prirustek do rodiny mala se na miminko moc tesi ale mam pocit ze se mnou bojuje kdyz sme sami je hodna v kolektivu jakych koli lidi uz je uplakana urazliva a myslim ze ji dela dobre kdyz me dostava do situaci kdy si s ni nevim rady provokuje me do takove miry ze kricim a v ocich se mi smeje pritom se u nas nic nezmenilo vse delame stejne jako pred tehotenstvim mluvime s ni mazlime a zapojujem do hovoru i tema o miminku prosim poradte uz nevim co delat

Odpovědi na otázku

moc bych vam chtela podekovat ze ste mi na totaz tak brzy odpovedela kazdy den sem se koukala s nadeji ze poradite a nakonec sem se opravdu dockala dekuji dcerka se na miminko tesi kouka v obchode co by mu vybrala a vyptava se taky se k roustoucimu brisku tuli a mluvi.u tatinka je vse stejne jako pred tehotenstvim.je pravda ze v poslednich dnech uz je dcerka klidnejsi a chapavejsi tak snad to zvladnem i bez veci pomoci nebo psychologa ale i presto dekuji za vas cas a ochotu chudobova
Podle vašeho popisu to vypadá, že opravdu jediná věc, která se změnila, je vaše těhotenství. Nabízí se tedy úvaha, že tento fakt zde hraje roli. Píšete, že s dcerou mluvíte i na to téma. Jaký je její postoj? Projevila se tato změna i ve vztahu k otci? Vnímá to i on? Zkuste se nad celou situcí zamyslet, promluvit si ještě s dcerou. Pokud si nebudete vědět rady, pak možná nebude od věci poradit se s psychologem.